Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Igazából ez itt most egy zanzásított szösszenet lesz csupán, mivel teljesen összefolytak az események, ugyanis nagyjából du. 4-ig dugtunk. Nem, nem egyfolytában, hiszen nem 20 évesek vagyunk és enni is kell! Az egésznek a sava-borsát ez alkalommal a felvételek készítése adta. Kiéltük a vágyainkat, s ezt-azt fel is vettünk, afféle házipornónak. Ja!

Az alapkoncepció az volt, hogy reggel 9 felé érkezik s én meztelenül várom, a bekészített maszturbálós videómmal, amit neki csináltam korábban. Ehhez képest egy órával korábban jött, de szerencsére elszaladt reggelinek valót vásárolni, így volt időm lezuhanyozni. Az ajtót nyitva hagytam s törölközés közben hallottam, hogy nyílik az ajtó.

Meztelenül fogadtam, ő pedig köszönés után rádöntött a konyhaasztalra, letérdelt és üdvözlésképp jól kinyalta a puncimat. Aztán persze meg is dugott hátulról, de annyira ömlött rólunk a víz a hőségben, hogy tyúklépésben beszédelegtünk a szobába. Persze a farkát nem húzta ki belőlem.

Elsőre viszonylag gyorsan elélveztünk mindketten. Szinte ahogy ágyat értünk, már el is mentünk mindketten.

Fogalmam sincs, ehhez képest mikor rittyentett egy fain kis hagymás-gombás tojásrántottát, de miután megettük, elkezdte kézzel simogatni a puncimat. Átnyúlt az asztal alatt, közelebb húzott magához székestül, így izgatott, aztán jól beleültem a farkába. Nem ért le a lábam, viszont - talán a széknek köszönhetően - szinte pillanatok alatt elmentem. Nagyon fura szögben dugott, ráadásnak pedig a csiklóm minden lökésnél az altestéhez nyomódott. Kapaszkodtam belé, mintha az életem múlna rajta, s csak annyit tudtam súgni lihegve a fülébe, hogy "Imádom, ahogy dugsz! Imádom a kemény farkad!". Ez egyébként láthatóan őt is bepörgette, úgyhogy kis pihenés után mentünk is vissza a szobába.

Ő hanyatt feküdt az ágyon, én pedig - kérésének megfelelően - ráültem a szájára. Elkezdett nyalni, én meg önkéntelenül mozogtam, csúszkáltam az arcán, miközben játszottam a farkával. Néha megijedtem, hogy megfullad, de mondta, hogy nyugodt legyek, nem fenyeget ilyen veszély! Miután elélveztem és kipihegtem magam, kezelésbe vettem a gyönyörűséges farkát, s ezt ő szépen fel is vette. Nagyon szeretem, ahogy az érintésemre betonkeménnyé válik a fasza s teljesen belilul, szinte remeg a makkja. Vertem neki, meg szoptam is, mikor mihez volt kedvem... illetve számított nyilván, hogy Ő mit kíván. A második orgazmusa farokverés hatására jött, jó messzire elspriccelt, de a javát azért meg tudtam menteni és kéjesen belemasszíroztam a bőrömbe. A kamera meg csak pörgött, lévén korábban azért mégiscsak operatőrként dolgozott. Nagyon jó felvételeket csinált, s vigyázott arra is, hogy ne látszódjon az arcom. Amikor a második menetet is visszanéztük, kifejezetten hiányoltam, hogy nem látszik teljesen, ahogy szopom, de utána meg pont az kezdett izgatni, hogy csak sejteni lehet, hogy ez történik. Épphogy benne van a képben a makkja és az én nyelvem. Mert időnként saját magának verte, én pedig felé hajolva lefetyeltem, s közben gyönyörködtem. Tényleg szép farka van, na!

Még dél sem volt, mi pedig már ki voltunk ütve teljesen. Azt tervezte, hogy elvisz az Állatkertbe, de bárhogy számoltunk, nem tudtuk kisakkozni. A sexről ugyanis semmilyen állat kedvéért sem voltunk hajlandóak lemondani. Ezért aztán inkább csak pihentünk, simogattuk egymást, ő pedig el is szundított.

Kora délután aztán ismét megnéztük az elkészült felvételeket. Én mereven bámultam a monitort és néha szégyenlősen hozzá bújtam, de mikor rá pillantottam, észre vettem, hogy már megint készen áll. Elővettem a masinát, elkezdtem verni neki, ő meg lenyomta a "felvétel" gombot. Újra. Ismét a szobában kötöttünk ki, ahol gátlásainkat hátrahagyva ismét kiélveztük egymás testét. Kérte, hogy maszturbáljak, miközben verem neki, én pedig örömmel tettem eleget a kérésének. Borzalmasan izgatott ugyanis a látvány, meg a hangja, ahogy nyögdécsel és kér, hogy "Verd ki a farkam!".

Szinte bocsánatkérően kérdezte egyébként, hogy elélvezhet-e? Biztosan elélvezhet? Mondtam, hogy természetesen, csak vegye fel azt is... úgyhogy megvan az orgazmusa végre.

Később elmentünk vacsorázni s afféle hirtelen ötlettől vezérelve, kvázi pihenésként beültünk egy moziba. A film nézhető volt, vagyis tulajdonképpen tetszett, majdnem 22:00 volt, mikor hazaértünk. Gyorsan zuhanyoztunk, aztán arra kért, hogy az egyik fantáziámat csináljuk végig. Ez egyébként az, hogy maszturbálok és ő szemben ülve velem néz közben. 

A valóságban nem ült, hanem állt és miközben egy kis szerkezet segítségével izgattam magam, az ő reakcióit figyeltem, hogy mindez belőle milyen hatást vált ki. Kőkemény volt megint, meg is dugott rendesen, de elröhögtük magunkat, mert annyira fáradtak voltunk már, hogy egyikünk sem volt képes elélvezni.

Hulla fáradtan vakarásztam álomba, s 6-ig nem is ébredtem fel. Akkor aztán kimentem kávét főzni, meg összepakolni a cuccait, és átmásoltam neki a felvételeket, hogy alkalomadtán összefűzze a különböző részeket... aztán felkeltettem, elbúcsúztunk, s elment. Kérdezte, hogy mi legyen velünk, de arra kértem, hogy most ne beszéljünk erről. Majd lesz valahogy... mindig volt. 

Nem tudom, ki hogyan kategorizálja az ilyesmit, kinek mi számít "baszásnak" vagy épp magasztos "szeretkezésnek", de véleményem szerint a baszásból így lesz igazi szeretkezés.

A szeretkezés az, amikor nem gondolkodsz azon, hogy kimondod vagy sem, ami izgat, amit kívánsz. Megteszed, mert tudod, hogy a másik kíváncsi rá, örömet akar szerezni neked és téged is a másik vágyainak kielégítése tüzel. Nem kellenek ehhez rózsaszirmok meg gyertyák sem. Sőt! Nálunk minden fény be volt üzemelve, hogy minél jobbak legyenek a felvételek. Nagylámpa, kislámpa, napfény... s egyáltalán nem érzem azt, hogy ez az együttlét csak korcs kistestvére lenne a szerelmes szexnek, mert ez nem igaz! Hiába szeretem én ugyanis a zEmbert, ha a gátlásaimat nem tudom levetkőzni. Kerülgethetjük a forró kását, meg pózolhatunk a másiknak, de az igazi kielégítős sex az bizony nem olyan, mint ahogy a Romanakban megpróbálják elhitetni az ember lányával.

Úgy tűnhet, hogy ez kőkemény baszás volt csupán, de igazság szerint ennél meghittebb, bensőségesebb szexuális élményem nem igazán volt még eddig. Csak Vele. Mert tudatában voltam annak, hogy úgy ahogy vagyok elfogad, örömét leli bennem, abban, hogy adhat, és adni is akart. Egyfolytában!

Elfelejtettem, hogy nem hibátlan a bőröm, hogy nem vagyok fiatal 20 éves. Mellette NŐ-nek éreztem magam. CSUPA NAGYBETŰVEL! Gátlások nélkül élvezhettem minden együtt töltött percet, s kimondhattam amit akarok, úgy ahogy akarom... mi ez, ha nem szeretkezés?... Bár tulajdonképpen hívhatjuk baszásnak is, nem különösebben zavar. A lényeg úgyis az, hogy minek éli meg az ember, a többi csak címke.

 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr815373551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása