Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Május a maszturbálás hónapja

 2013.05.04. 16:30

Ennek jegyében most vígan magunkhoz nyúlhatunk, hejj! Mert hát mit tehet az ember lánya, ha sehol egy olyan férfi, akivel szívesen bújna ágyba? Megszeretgetni magát.

Nincs ebben semmi szégyellni való, sem pedig titkos, bár kétségtelen, hogy magányos tevékenység. Természetesen vannak bizonyos emberek, akik szeretik, ha közben bámulják őket, de én nem ez a típus vagyok. Illetve nem mindegy, ki akar nézni akciózás közben. 

Elnéztem egy-két női maszturbálást megörökítő videót egyébként, hátha látok valami újat, de csalódottan tapasztaltam, hogy ezen a téren is megy a népbutítás rendesen.

Van élő ember, aki elhiszi, hogy egy feszültséglevezető pöcökveréshez bárki szexi fehérneműt húz, telerakja a szobát égő mécsesekkel és hosszú percekig olajjal kenegeti a bőrét, meg lecidázza a vibrátorát, s az egészet a fali tükörben még bámulja is?

Mindezt csak azért kérdezem, mert úgy tűnik, a férfiak szerint mi ilyesmivel bíbelődünk.  Persze fel lehet ezt fogni úgy is, hogy megadjuk a módját, de a valóság azért ennél pár mérfölddel arrébb van szerintem.

Más nő nevében nyilatkozni nem tudok és nem is akarok, de a magam részéről annyit, hogy ha már ilyesmire kényszerülök, akkor bizony ott nincs Laca (sajnos), de még faca sem, szóval mit nekem olaj, meg romantikus hangulat... fenéket! Túlesem rajta, mert ismerem a testem, tudom hova és miképp kell nyúlnom a cél érdekében. Ha nagyon unatkozom, maximum akkor húzom el a dolgot kicsit, de ez nem jellemző. Az meg egyenesen kizárt, hogy a saját örömszerzésem tiszteletére mécsesekkel terítsem be a szobát, annál bizony sokkal lustább vagyok.

Persze egészen más a helyzet, ha úgy csinálja meg magát az ember, hogy igazából van pasija, csak épp távol, vagy melózik vagy ilyesmi. Abban már ott a fűszer, ott bizony!

Úgy egy évvel ezelőtt ilyen kalandban nekem is volt részem. Nem volt tán még du. 3 sem, mikor csörgött a telefonom, s a pasas elfúló hangon közölte, hogy ő most épp, és hát énisénis, mert milyen jó lenne már. Nem kellett többször kérnie, telefon kihangosít, ágyra ledob, aztán uccu neki. A poén ebben egyébként az volt, hogy pont lemaradt szegény a csinnadrattáról, mert annyira nem figyeltem már rá, hogy véletlenül az arcommal kinyomtam a telefont!

De nem térek el a tárgytól, a magányos szeretgetés ugyanis meg sem közelíti az ilyen "feldobós" telefonokat. S lehet, hogy élnek nők a földön, akik lecirmantják a vibrátorukat, én azonban nem tartozom közéjük. Lillával - igen, így hívják- valahogy nem ennyire személyes a kapcsolatom. Arra van, amire... szó sem lehet tehát arról, hogy ő is élvezze. Csinálja a dolgát, berregjen, oszt csókolom.

Szingli társaim! Használjátok ki, hogy ebben a maradék 27 napban szabad a vásár!!!! Ki tudja, lehet, hogy júniust kinevezik az "önmegtartóztatás hónapja"-nak, aztán ha lemaradtál, akkor két hónapig leszel idegbeteg. Kinek jó az? Ha???

Megjegyzés: Néha elképzelem, hogy elüt a villamos, s a szegény öregem a cuccaim pakolászása közben megtalálja a kis játékszereimet. Milyen fejet vágna már? Jézus! Sírva röhögős tor lenne, az biztos! :)

 

 

Címkék: nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr1005280942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

theansweris42 (törölt) 2013.05.04. 17:18:39

A munka ünnepe egy napot,a karácsony kettőt a maszti egy egész hónapot kapott. Remélem,utcát nem neveznek el az eseményről!:)
süti beállítások módosítása