Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A szex vajon miii????

 2013.04.05. 09:00

Azt hiszem az éjjel egyértelmű üzenetet küldött nekem a testem. Hogy mit? Hát úgy értelmezem, hogy szexet akar. Igen, fura egy dolog ez, mert a böjt tényleg elég hosszúra sikerült.

Álmomban viszont úgy meg lettem dugva, hogy öröm még visszagondolni is rá. Nem igazán tudom - nem akarok tudatosítani - , hogy ki rakott meg úgy Istenesen, de szerintem nem is ez a lényeg. Pusztán arra emlékszem, hogy hátulról tolta és baromi jól esett. Csatakos hajjal, lihegve, kiszáradt szájjal ébredtem... mintha legalábbis hegyet másztam volna. Viszont kielégülten. Ez is valami. Ha már álmomban megcsinálnak. Huhh... (szanalmas.hu)

Nagyon zavaros az egész. Tényleg nem néztem hátra álmomban, max. a dugási technikából következtethetnék, hogy ki volt az az áldott jó ember, aki segített rajtam, de nem elemzek inkább. Bőven elég, hogy már nem vagyok idegbeteg.

Tulajdonképpen nem volt az álomban semmi romantikus. Nem voltak csókok, simogatások, nyalás, cirmantás... csak aktus. Mintha csak belépett volna az ajtómon és azonnal bennem is lett volna a farka. Gyakorlatilag álló farokkal érkezett és rajtam sem volt semmi, mikor kinyitottam az ajtót. Hogyan jutottunk a szobába? Az nincs meg. Csak annyi, hogy végig hátulról kefélt, mintha a tudatalattim nem akarta volna, hogy személyhez kössem ezt a fergeteges dugást. Mert az volt. Ez a kedvenc pózom, úgyhogy félig volt ez csak álom, mert az tuti (az ébredésem a bizonyíték), hogy elélveztem. Nem is egyszer. Tulajdonképpen annyi van meg, hogy a pasas hátulról tol, én meg élvezek és élvezek egyfolytában.

Egyszer történt ilyen a valóságban, de az nem ebben a pózban, hanem "majdnem" misszionáriusban. A krapek a két lábamnál fogva kihúzott az ágy szélére, s állva dugott meg, kicsit rám hajolva. A farka megtalált bennem egy pontot, ami aztán oda vezetett, hogy minden egyes döfésétől orgazmusom volt. Még szerencse, hogy figyelt rám, így ki tudtam élvezni. Szép lassan dugott, én meg a végén leginkább egy kicsavart perecre emlékeztettem... miközben annyit tudtam sóhajtozni, hogy "még... még... még!!!"


Álmomban azonban nem beszéltem, nem volt hangom sem. Egy néma élvezet volt az egész. Éreztem a testét, a combjait, éreztem a farkát, minden mozdulatát, amihez igazodtam, de kicsit olyan érzés volt, mintha agyban összekapcsolódva én irányítottam volna mindent. Ez a jó az álmokban, hejj!!! Nem igazán érdekelt, hogy ki csinálja ezt velem. A lényeg az volt, hogy végre valaki megcsináljon. Normálisan. Úgyhogy valószínűleg ezért nem is volt előjáték, meg ilyenek. Kiszínezhetném, de minek? Önmagában egy csodálatos élmény volt... elélveztem, aztán lassan megint elkezdett dugni, egészen addig, míg újra el nem mentem. Fogalmam sincs, hányszor történt meg, mire felébredtem.

Úgy keltem, mint egy fuldokló, aki végre levegőhöz jut... azt sem tudtam, hol vagyok. Kicsit csalódott is lettem, amikor szemeimet kinyitva csak a macskám bámult rám érdeklődve, aztán eszembe jutott minden és mosolyra húzódott a szám. Nem is tudom, mikor történt ilyen velem utoljára. Mármint, hogy nem úgy kelek, mint egy idegbeteg hiéna. Még a kávé íze is édesebb volt, komolyan! Miközben nyugodtan hörpöltem, visszamentem a szobába, és megnéztem az ágyat. A kisvirágos huzatba csomagolt paplan összegyűrve hever még most is. Nem igazítom meg, mert jó ránézni s újra elképzelni az álmomat. 

A szex vajon mi??? Nem véletlenül lett ez a cím... ugyanis idejét sem tudom, mikor keféltem már egy egészségeset. Egy igazán jót. Igazán kielégítőt. Talán nyáron. De ez most az volt. Kint teljesen borult az ég, én mégis úgy érzem, végre rám sütött a nap. Halvány fénnyel ugyan és csalókán, de legalább a melegét érzem. Elszálltak a félelmeim. Tétován kóválygok a lakásban és élvezkedem az emlékekben. Volt egy pont, amikor a pasi hátulról megfogta a hajamat, és úgy húzott maga felé. Nem tudom, a valóságban örülnék-e ennek, de álmomban mindenesetre édesebbé tette az egészet ez az enyhe fájdalom.

A teve elkezdett szomjazni. Ezt jelenti az álom. Kimerültek a tartalékok. Lépnem kell. Tovább.

Az utóbbi időben ugyanis próbáltam magamat és másokat is megetetni, hogy a szex nem fontos számomra. Leginkább persze önmagamnak hazudtam. Kedvem sem volt hozzá, oly sikeressé vált a produkció. Még csak nem is maszturbáltam. Az utóbbi időben már ehhez sem volt kedvem. Mert az egész egy mechanikus, pár perces gőzkieresztéssé vált, azt pedig nem szeretem. A valóságban sem tűröm, hogy gecitartály legyek. Most viszont még a hátfájásom is elmúlt.

Nem állítom, hogy ettől az egyetlen álomtól felkelek. Nem bizony. Mert az még mindig nem megy. De legalább álmomban érezhettem, hogy még élek. S ez is több, mint a semmi... jóval több. Hogy mire lesz elég? Ki tudja?


De ez a dal mindenesetre most kedves a szívemnek:

https://www.youtube.com/watch?v=KdS6HFQ_LUc

Címkék: nEuROTIKUSs Álmodozós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr955196641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EGYIKRESEM 2013.04.07. 07:39:48

A legjobb mikor álmodsz valamit, és ébredés után valóra váltod a pároddal :)

YAN CHI 2013.04.07. 07:39:54

Érdekes egy dolog a kutyapóz. Akarok dugni, de a pofádat nem akarom látni!

4tuna · http://veletlenek.blog.hu/ 2013.04.07. 17:26:13

@YAN CHI:
Kutyapózban keményen lehet baszni hosszú ideig, és sok nőnél a mély behatolás is fontos, jobban elérhetők az orgazmust stimuláló pontok.

ccvv 2013.04.07. 18:29:10

Szánalmas. Pont. Hú...

Überspannung 2013.04.07. 18:29:17

Pfff. És ha valaki megdug, akkor abbahagyod ezt a nyavajgást?
süti beállítások módosítása